TIMMER & SKOG

TIMMERTRANSPORTER

Sundbergs Åkeri har levererat timmertransporter sedan företaget startade 1938. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens hos både chaufförer och transportledning kan vi säkra hög kvalité och se till att du som kund blir nöjd. Våra transportledare har god kunskap om både transporter, industrin och lastbilar och de hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Vi följer regelbundet upp och utvecklar samarbetet med våra kunder för att säkerställa en hög kvalité på våra transporter. Vårt mål är att ständigt fylla våra bilar i båda riktningar för att skapa effektiva lösningar både ekonomiskt och miljömässigt.

ANDRA TIMMERBILSTRANSPORTER

Utöver ved och timmer till massa-, pappersbruk och sågverk så transporterar våra timmerbilar bland annat även stockmattor, järnvägsräls och betongslipers. För att optimera utnyttjandegraden och logistikflödet jobbar vi hela tiden med att hitta nya användningsområden och körningar för våra bilar. Vi välkomnar alltid förslag på nya lösningar och användningsområden!

VET DU INTE VAD DU BEHÖVER?

Vi hjälper dig gärna med rådgivning!
Ring till oss så hittar vi lösningen till ditt projekt tillsammans.

“Vi anlitar gärna Sundbergs Åkeri till flertalet olika transportuppdrag, både när och fjärr, där våra kunder kräver effektiva och genomtänkta transportlösningar”

Alexander Björsell, Transportköpare på Lillevrå såg